Kolegyne, kolegovia,

ako tím pôsobiaci v dynamickom a náročnom prostredí si uvedomujeme, že ochrana našich dôverných informácií je kľúčová pre udržanie našej silnej pozície na trhu. Táto politika nám dáva jasné usmernenie, aké typy informácií sú chránené a ako sa máme správať na pracovných stretnutiach s tretími stranami, aby sme si udržali náskok pred konkurenciou.

Dodržiavaním tejto politiky chránime to, čo je pre nás najdôležitejšie: naše know-how, našu reputáciu a naše etické princípy. Každý z nás hrá dôležitú úlohu v udržiavaní našej konkurenčnej výhody. Keď sa na stretnutiach s tretími stranami riadime touto politikou, uisťujeme sa, že naše obchodné tajomstvá zostanú v bezpečí a že konáme v súlade s najvyššími etickými štandardmi. Táto politika je kľúčom k nášmu trvalému úspechu. Dodržiavaním jej pravidiel posilňujeme dôveru medzi nami a našimi klientmi, budujeme si silnú reputáciu a chránime sa pred právnymi rizikami.
Veľmi si vážim Vašu spoluprácu v tejto oblasti. Som presvedčená, že len spoločným úsilím a s maximálnou integritou a profesionalitou dosiahneme skvelé výsledky.

S úctou,

Petronela Chovaníková
Obchodná riaditeľka

AKTUÁLNE

ZÁKLADNÉ PRINCÍPY POLITIKY DODRŽIAVANIA PRAVIDIEL HOSPODÁRSKEJ SÚŤAŽE

DÔVERNOSŤ
Zamestnanci musia so všetkými citlivými informáciami zaobchádzať dôverne a zdržať sa ich diskutovania alebo výmeny s neoprávnenými osobami.

KONKURENČNÁ VÝHODA
Ochrana dôverných informácií chráni našu konkurenčnú výhodu tým, že bráni konkurentom získať prehľad o našich stratégiách, nákladoch a budúcich plánoch.

ETICKÉ SPRÁVANIE
Zaväzujeme sa k etickému správaniu vo všetkých obchodných stykoch, vrátane interakcií v rámci profesijných organizácií.

Základné princípy politiky dodržiavania pravidiel hospodárskej súťaže a Pravidlá správania sa na pracovných stretnutiach s tretími stranami:

PODPORILI SME

VEOLIA ENERGIA SLOVENSKO PODPORILA SNEM ZMOS

Počas posledného májového týždňa sme sa zúčastnili 36. snemu Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS), na ktorom sme mali možnosť priblížiť účastníkom našu činnosť v oblasti energetických a vodohospodárskych služieb.

V reprezentačnom stánku skupiny Veolia si mohli zaujímavé témy a príspevky z diskusií vypočuť naši kolegovia z obchodného a prevádzkového oddelenia, ktorí zároveň neváhali zodpovedať otázky hostí o našich aktivitách.

Ako spoľahlivý partner slovenských miest a obcí sme prítomným primátorom, starostom a ďalším predstaviteľom samosprávy na Slovensku poskytli informácie o CZT, výrobe elektrickej energie, prevádzke paroplynových cyklov a ďalších službách, prostredníctvom ktorých sa staráme o tepelný komfort a úsporu energií pre viac ako 85 000 domácností na Slovensku.

AKTUÁLNE

ÚČASŤ VEOLIE NA ODBORNÝCH KONFERENCIÁCH

Vo štvrtok 23. mája 2024 sa v priestoroch bratislavského hotela Radisson Blu Carlton uskutočnila HN konferencia s názvom Finančné riadenie podnikov 2024.
Na konferencii diskutovali Slavomír Beňa, podpredseda Predstavenstva UniCredit Bank, Oszkár Világi, generálny riaditeľ Slovnaftu, Branislav Strýček, šéf Slovenských elektrární, Alexej Beljajev, spoluvlastník Tatravagónky Poprad. Našu spoločnosť Veolia Energia Slovensko zastupovala Petronela Chovaníková, riaditeľka obchodu.
Medzi diskutované témy patrila dekarbonizácia a význam jadrovej energie v tejto oblasti. Aj keď tento zdroj nie je považovaný za obnoviteľný, aj európska únia pochopila, že je dôležitý ako udržateľný a ísť cestou jadra a plynu bolo správnym rozhodnutím našej krajiny pred 40 rokmi.
Vďaka tomu dnes máme jednu z najnižších uhlíkovo intenzívnych energií a sme pod priemerom. […] Vďaka jadru a plynu sme sa stali za posledných 40 rokov šampiónmi v dekarbonizácii,“ uviedla v diskusii Petronela Chovaníková.

Petronela Chovaníková nás zastupovala taktiež počas konferencie SAPI Energy Conference 2024. Na tému energetiky diskutovala s ďalšími spíkrami v paneli Budúcnosť energetiky na Slovensku očami odborníčok – Čo potrebujeme pre pokrok? Zástupkyne komunity Ženy v energetike hovorili o najväčších výzvach v slovenskej energetike, smerovaní Slovenska v oblasti obnoviteľných zdrojov a ich podpore, regulácii a investíciách v energetike.
Týmto by sme sa jej radi poďakovali za skvelé reprezentovanie firemného mena.

AKTUÁLNE

VÝSLEDKY PRIESKUMU SPOKOJNOSTI ZAMESTNANCOV VEOLIA ZA ROK 2023

Od 6. do 29. novembra 2023 realizovala Veolia rozsiahly prieskum spokojnosti zamestnancov. Do prieskumu sa zapojilo 55 krajín a pozvaných bolo viac ako 160 000 zamestnancov.

AKTUÁLNE

SVETOVÝ DEŇ ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA PRI VČELÁCH

Svetový deň životného prostredia sme oslávili exkurziou pre zamestnancov Veolia na Slovensku do špeciálneho ekocentra zameraného na včely a opeľovače, ktoré sa nachádza v časti Liešnica v Kokave nad Rimavicou.
Viac ako 50 zamestnancov zo všetkých kútov Slovenska malo možnosť oboznámiť sa s fungovaním, priestormi nového ekocentra, vyskúšať si prácu včelára v špeciálnych včelárskych odevoch a oboznámiť sa s výrobkami zo včelích produktov. Na tvorivých dielňach si každý vyrobil ako darček sviečku zo včelích plástov.

PODPORILI SME

JUNE FILM FEST 2024

20240607_195329_juneFilmFest_1000
1718364718621_juneFilmFest_1000
20240607_200329_juneFilmFest_1000
1718364718667_juneFilmFest_1000

Počas minulého týždňa Trnava ožila a do ulíc a kinosál vylákala filmových nadšencov. Od 5. do 9. júna sa konal prvý ročník medzinárodného filmového festivalu June Film Fest. Veolia Energia Slovensko bola generálnym partnerom podujatia a program rozšírila o Veolia zónu. V nej si mohli deti vyskúšať prejsť ekobludiskom, kde sa dozvedeli, ako chrániť prírodné zdroje či správne separovať odpad. Zároveň sa vďaka odborníkom na ekológiu a hmyz sa mohli zábavnou formou edukovať o význame biodiverzity a ochrane životného prostredia.

Zaujímavou súčasťou programu bola diskusia na tému udržateľnosti vo filmovom priemysle. Dôležité poznatky o tom, ako natáčanie prebieha, aké možnosti eko prístupov sa dajú využiť a čo nás môže v budúcnosti čakať, priniesli Anton Škrek, enviro konzultant, Martina Olejníková, riaditeľka inštitucionálnych vzťahov Veolia Energia Slovensko a filmová producentka Wanda Adamik Hrycová.

Naši kolegovia sa taktiež zúčastnili predstavenia Partička a koncertu IMT Smile ako výhercovia súťaže o lístky a veríme, že sa výhre potešili.

SLEDUJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

Upozornenie
Newsletter je určený výlučne pre jej riadneho adresáta a môže obsahovať informácie, ktoré podliehajú ochrane podľa všeobecne záväzných právnych predpisov (najmä ako dôverné informácie, prípadne obchodné tajomstvo) a ktorých prezeranie, používanie, uchovávanie, kopírovanie alebo rozširovanie neoprávnenou osobou je zakázané. V prípade, ak Vám táto správa bola doručená omylom, upovedomte ihneď odosielateľa a celý obsah tejto správy vrátane všetkých jej kópií z Vášho systému zmažte. Akékoľvek iné použitie správy je zakázané.

© Skupina Veolia, Slovensko