Kolegyne, kolegovia,

ponúkame vám letné novinky z Veolie na Slovensku i vo svete.

Želáme príjemné čítanie.

AKTUÁLNE

#TEAM66

Kampaň #Team66 , ktorá bola spustená na Svetový deň životného prostredia na propagáciu 2. ročníka barometra ekologickej transformácie Veolia-Elabe, bola úspešná. 1 250 príspevkov zo všetkých krajín skupiny oslovilo viac ako 2 milióny ľudí a získalo takmer 12 000 interakcií (páči sa mi, komentáre alebo opätovné príspevky). Kampaň vygenerovala viac ako 600 priamych žiadostí o stiahnutie výsledkov Ekologického transformačného barometra a zvýšila návštevnosť našej webovej stránky. Radi by sme poďakovali všetkým účastníkom za ich zapojenie a pozvali vás na návštevu nášho webu, kde nájdete podrobné výsledky barometra, alebo na webovú stránku skupiny, kde nájdete celkové výsledky.

AKTUÁLNE

COMEX VEOLIA SLOVENSKO

Na našom intranete nájdete aktuálnych členov vedenia Veolia (COMEX) na Slovensku.

AKTUÁLNE

VEOLIA OPÄŤ ÚSPEŠNÁ NA SVETOVÝCH FIREMNÝCH ŠPORTOVÝCH HRÁCH

Na 5. svetových firemných športových hrách, ktoré sa konali od 19. do 23. júna 2024 v talianskej Catanii, sa Veolia umiestnila na prvom mieste. Bolo tomu tak už piatykrát.
V konkurencii viac ako 3 700 športovkýň a športovcov z firiem z približne štyridsiatich krajín sa našich 120 kolegýň a kolegov z 30 krajín stretlo v 18 z 29 disciplín programu. Získali celkom 117 medailí: 52 zlatých, 35 strieborných a 30 bronzových.
Na programe bolo 29 športových disciplín a 3 paralympijské disciplíny.
World Company Sport Games znamená, že budú prítomní vedúci pracovníci, technici, zamestnanci a pracovníci z najväčších európskych a svetových spoločností.
Slovenskú Veoliu tento rok reprezentovali Marcela Buzalková a Milan Krmela zo Stredoslovenskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti, a.s.. Marcela v kategórii ženský halový volejbal , kde obsadila so svojím tímom 3.miesto. Tím bol zložený zo žien z Talianska, Brazílie, Francúzska a Českej republiky.
Milan v kategórii mužský volejbal, kde tiež so svojím tímom obsadil 3.miesto. Tím bol zložený z mužov z Kanady, Montrealu, Francúzska a Bulharska.
Veríme, že toto každoročné prvenstvo sa nám podarí obhájiť aj na budúcich Európskych športových firemných hrách, ktoré sa budú konať na Malorke v termíne 25.-29.6.2025.

Ďakujeme za skvelú reprezentáciu.

AKTUÁLNE

DISKUSIA S PREDSEDOM ÚRSO

V júni platforma ENERGOKLUB zorganizovala diskusiu s predsedom Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO), Jozefom Holjenčíkom o prebiehajúcich legislatívnych zmenách a vízii budúceho rozvoja sektora. Medzi účastníkmi boli aj zástupcovia skupiny Veolia Energia Slovensko – Petronela Chovaníková, obchodná riaditeľka, Martina Olejníková, riaditeľka inštitucionálnych vzťahov a Jaroslav Krupec, riaditeľ pre právne služby, ktorí sa aktívne zapájali do diskusie k primárnym aj sekundárnym energetickým právnym normám.

PODPORILI SME

POZÝVAME VÁS NA ZVOLENSKÝ CESTOVATEĽSKÝ FESTIVAL 2024

Veolia Energia Slovensko opäť podporí Zvolenský cestovateľský festival 2024 ako hlavný partner podujatia. Od štvrtku 18. júla do nedele 21. júla sa môžete tešiť na krásny 5. ročník Zvolenského cestovateľského festivalu. Uskutoční sa v Parku Ľudovíta Štúra, ktorý účastníkom poskytne nielen príjemnú atmosféru pre rôzne cestovateľské prednášky a rozprávania, ale aj perfektné miesto na bohaté sprievodné aktivity.
Vstup je pre všetkých zadarmo. Začína sa každý deň o 17:00, hlavné prednášky štartujú o 20:00. Veríme, že tematická oblasť vás nadchne a kto môže, festivalu sa zúčastní.

PODPORILI SME

BOLI SME SÚČASŤOU DNÍ PETRŽALKY 2024

Ako generálny partner hudobno-zábavného podujatia sme si pre návštevníkov pripravili niekoľko aktivít priamo na dostihovej dráhe, ktoré počas štvrtého júnového víkendu prilákali malých aj veľkých.
Pre deti bola pripravená „malá olympiáda“, kde si mohli vyskúšať niekoľko jednoduchých disciplín a za absolvovanie získať malú odmenu.
Na veslovacom trenažéri si mohli návštevníci vyskúšať, koľko vlastnej energie je potrebnej napríklad na zasvietenie LED žiarovky či nabitie telefónu. Táto atrakcia prilákala 302 ľudí, ktorí spolu vyprodukovali energiu 88,16 Wh.
A prečo práve veslovací trenažér?
Lebo do Veolia zóny zavítal aj úspešný športovec a Petržalčan Matej Beňuš, aby pred blížiacou sa olympiádou potešil svojich fanúšikov. Nechýbala autogramiáda, fotenie a krátke rozhovory.
Ako sprievodné podujatie sme už tradične pripravili aj Deň otvorených dverí na našej kotolni, ktorú za jeden deň navštívilo viac ako 500 zvedavcov, ktorí sa chceli dozvedieť niečo o tom, ako sa vyrába teplo a teplá voda. Tešíme sa veľkému záujmu aj zaujímavým otázkam, na ktoré hravo poskytli odpovede naši odborníci z prevádzky a klientskeho servisu.
Ďakujeme všetkým kolegom, ktorí sa ochotne a s úsmevom na tvári podieľali na organizácii podujatia. Bol to jeden výživný víkend, na ktorý budeme ešte dlho spomínať.

PODPORILI SME

REGENERÁCIA V TURČIANSKYCH TEPLICIACH

Zamestnanci Podtatranskej vodárenskej prevádzkovej spoločnosti, a.s. mali vďaka Závodnému výboru odborovej organizácie v Spišskej Novej Vsi možnosť zúčastniť sa päťdňového rekondičného pobytu v kúpeľoch Turčianske Teplice.
44 zamestnancov a rodinných príslušníkov si naplno vychutnalo všetky pôžitky, ktoré kúpele ponúkajú – procedúry, aquapark, spoločenské akcie ako aj chvíle s kolegami, priateľmi. Počas cesty navštívili aj skanzen slovenskej dediny v Martine.

PODPORILI SME

DEŇ DOBROVOĽNÍCTVA V PETRŽALKE

Zľava: Zuzana Prekopová, Mária Hlaváčová, Lenka Valentová, Marián Farkaš, Miroslav Nikerle, Michal Uličný, Martina Ciulisová, Štefan Pavlík, Kristína Štofková, Zuzana Pešková Vávrová, Adam Križan.

Koncom júna si naši kolegovia vyhrnuli rukávy a pustili sa do skrášľovania areálov dvoch základných a jednej materskej školy v Petržalke.
Počas dvoch pracovných dní spoločnými silami vymaľovali niekoľko altánkov a hracích prvkov a prispeli tak k príjemnejšiemu vzhľadu prostredia, v ktorom deti trávia čas počas dňa.
Projekt firemného dobrovoľníctva umožňuje každému zamestnancovi skupiny Veolia na Slovensku využiť jeden plne preplatený „Deň dobrovoľníctva“, počas ktorého sa môžete zúčastniť aktivity či brigády vo vybranej organizácii, kde ponúknete svoju energiu, nasadenie a zručnosti pre dobrú vec.
Sme radi, že niektorí z vás sa rozhodli využiť túto možnosť, za ktorú boli odmenení najmä pocitom z dobre vykonanej práce a príjemne stráveným dňom mimo kancelárie.
Veríme, že ďalší sa pridajú pri najbližšej príležitosti.

PODPORILI SME

NADÁCIA VEOLIA SLOVENSKO PODPORILA SLOVENSKÝ POHÁR PLAVECKÝCH NÁDEJÍ

Preteky sa konali v Dolnom Kubíne dňa 1. 6. 2024 a zúčastnilo ich celkovo 249 pretekárov z 28 klubov z celého Slovenska. Zo 47 individuálnych štartov 22 x štartovali prvý raz, vyplávali si celkom 18 osobných rekordov a zo stupňa víťazov si dvaja plavci PO UMB odniesli 1 striebornú a 2 bronzové medaily.
Naša nadácia podporuje celkovú aktivitu Plaveckého oddielu UMB v Banskej Bystrici, kde sa mladí plavci pripravujú aj na Majstrovstvá Slovenska.
My im držíme palce a sme radi, že môžeme podporovať mladé športové talenty.

SLEDUJTE NÁS AJ NA SOCIÁLNYCH SIEŤACH

Upozornenie
Newsletter je určený výlučne pre jej riadneho adresáta a môže obsahovať informácie, ktoré podliehajú ochrane podľa všeobecne záväzných právnych predpisov (najmä ako dôverné informácie, prípadne obchodné tajomstvo) a ktorých prezeranie, používanie, uchovávanie, kopírovanie alebo rozširovanie neoprávnenou osobou je zakázané. V prípade, ak Vám táto správa bola doručená omylom, upovedomte ihneď odosielateľa a celý obsah tejto správy vrátane všetkých jej kópií z Vášho systému zmažte. Akékoľvek iné použitie správy je zakázané.

© Skupina Veolia, Slovensko